Awanturka twarogowa

  • 20 dag  twarogu chudego
  • pęczek rzodkiewki
  • 4 plasterki szynki
  • 3 łyżki śmietany
  • sól i pieprz

Twaróg rozdrobnić widelcem, wymieszać ze śmietaną, doprawić. Posiekaną rzodkiewkę i szyneczkę wymieszać z twarogiem. Podawać na bułce, z dodatkiem dużej ilości sałaty.


"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie"

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania
"Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych
przez grupy producentów na rynku wewnętrznym"
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.