Gzik dietetyczny na chlebku

  • 200g twarogu chudego
  • szczypiorek
  • pęczek rzodkiewek
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz
  • 2 łyżki śmietany

Startą rzodkiewkę wymieszać ze szczypiorkiem i drobno posiekanym czosnkiem. Twaróg wymieszać ze śmietaną i resztą składników. Doprawiony gzik rozsmarować na kromce razowego chleba.


"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie"

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania
"Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych
przez grupy producentów na rynku wewnętrznym"
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.