Twaróg półtłusty 500g (tacka)

Grupa twarogów chudych, półtłustych należy do najstarszych i technologicznie najbardziej tradycyjnych wyrobów mleczarskich. Twaróg produkowany jest z mleka krowiego i jest najprostszą formą sera wytwarzaną, niemal w sposób niezmieniony od wielu dziesiątek lat po dzień dzisiejszy. Pod względem żywieniowym twarogi w doskonały sposób zastępują mięso, ryby i drób, charakteryzują się naturalnym i świeżym smakiem oraz stanowią główną i wyśmienitą bazę do serników, pierogów, naleśników i innych dań.

Grupa twarogów chudych i półtłustych charakteryzuje się tradycyjną metodą wytwarzania. Na uwagę zasługuje fakt, że w składzie twarogów znajdujemy tylko naturalne składniki, które są gwarancją niepowtarzalnego smaku i wysokiej jakości.

Maksymalny termin przydatności: 21 dni


"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie"

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania
"Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych
przez grupy producentów na rynku wewnętrznym"
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.